Kali linux – A routersploit exploitation framework azaz hogyan nézzük meg sérülékeny-e a router

LinuxSziasztok!

Ebben a videóban egy routerekre, webkamerákra és IoT eszközökre kiépített frameworkkel fogunk dolgozni, aminek routersploit a neve. Megnézzük, hogyan épül fel a program, hogyan kell feltelepíteni Kali-ra, és hogyan kell használni egy hálózaton lévő router ellen.

Link routersploithoz githubon: https://github.com/threat9/routersploit

Remélem tetszett a videó, ha igen kérlek nyomjatok egy likeot, és írjátok le nyugodtan kommentben a véleményeteket illetve a kérdéseiteket, ha pedig szeretnétek hasonló videókat, iratkozzatok fel!

!!FONTOS!!
A videóban bemutatottakat a saját hálózatomon hajtottam végre, ezért teljesen legális minden amit láttatok. Ez a videó nem ösztönöz semmiféle illegális cselekedetre, csupán oktatási céllal hoztam létre, hogy bemutassam, más, támadó célú emberek mit tehetnek az otthoni hálózatotokkal ha nem vigyáztok. Ha a videó miatt bajba kerültök mert nem megfelelő helyen használtátok az itt megszerzett tudást, akkor csak is magatokra vessetek, én előre szóltam, és nem vállalok értetek semmilyen felelősséget. Az itt tanultakat csakis felhatalmazás esetén használjátok!
!!FONTOS!!

Van már discord szerverünk is:
https://discord.gg/UJGb9xB

Facebookon is megkereshettek:
https://www.facebook.com/dregghunshot/

source